< >

Football Meister

Football Meister is een social game waarmee je met je vrienden voetbalwedstrijden kunt voorspellen. Vergelijk het met de ouderwetse voetbalpoule. Met duizenden vaste spelers heeft Football Meister inmiddels een enorm bereik en een goede reputatie bij zowel voetbalfans als de clubs.

Wij ontwikkelden de volledige applicatie, waarbij wij doorlopend brainstormsessies hielden met onze opdrachtgever, de designers (KERN) en de bouwers van de back-end (we::code). 

De data die binnen Football Meister wordt gebruikt, wordt via een serie externe bronnen geïmporteerd. Gebruikers krijgen met een in-app aankoop toegang tot extra functionaliteit, zoals real-time notificaties tijdens wedstrijden en het uitschakelen van reclame binnen de applicatie.

Appnormal in cijfers

 • 528.973

  Regels code geschreven

 • 94

  applicaties opgeleverd

 • 8

  hardcore developers

 • 138

  kilometer van Utrecht

appnormal is een team van bevlogen vakmensen

Wie met appnormal werkt, heeft te maken met een persoonlijke club professionals die stuk voor stuk fan zijn van alles dat met mobile te maken heeft.

Ons team

Werken bij appnormal?

We groeien. We groeien hard. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij een mobiele ontwikkelaar, toe aan een nieuwe uitdaging? Hieronder vind je onze vacatures.

- iOS developer
- Android developer
- HBO of universitair stagiair/afstudeerder Informatica

Interesse? Reacties graag inclusief CV verzenden aan info@appnormal.com.

appnormal.com

Enschede
Roomweg 63
7523 BL Enschede
The Netherlands

+31 88 374 8900

 

 

Amsterdam
Oudezijds Achterburgwal 66
1012 DP Amsterdam 
The Netherlands